O nama

Bawariamed doo je jedna od vodećih kompanija u Bosni i Hercegovini koja se bavi prodajom, servisom i održavanjem medicinskih aparata i potrošnog medicinskog materijala.

Misija i vizija

Fokusirajući svoje napore da zadovolji potrebe zahtjevnog tržišta medicinskom opremom, konstantno prateći najnovija dostignuća iz oblasti medicinskih tehnologija, svoj kredibilitet stiče i održava na visokom nivou već više od 15 godina svoga postojanja u visoko konkurentnom okruženju.

Vremenom, Bawariamed brend je prolazio kroz dosta promjena, mjenjajući se i prilagođavajući se potrebama tržišta, zajedno sa svojim poslovnim partnerima i kupcima koju su nas podupirali u svakom novom koraku. Sa svakodnevnim izazovima, suočavali smo se i rasli, timski rješavajući sve probleme koje poslovno okruženje nameće, konstantno uvodeći nove proizvode i usluge kojima smo obogaćivali našu ponudu, ujedno jačajući svoj brend i identitet.

ZASTUPNIŠTVA

Zahvaljujući našoj upornosti i istrajnosti u ispunjavanju zadatih ciljeva, dugogodišnji smo ekskluzivni zastupnici nekoliko svjetskih proizvođača medicinskih sredstava:

Esaote – dijagnostički ultrazvučni aparati, EKG aparati i Magnetne resonance
EBNeuro – EEG/EMNG aparati i oprema
Pari – profesionalni klinički inhalatori
ICRco – CR sistemi, DR paneli i oprema za kompjuterizovano radiografiju i mamografiju
Rudolf – hirurški instrumenti za opštu i minimalno invazinvu hirurgiju
Bosch&sohn – profesionalni mjerači krvnog pritiska, holteri krvnog pritiska
Labtech Ltd –  Holteri EKG-a i ergometrije
Medonic – hematološki brojači krvnih elemenata

U ponudi imamo potrošni materijal za sve aparate iz naše ponude.

ISTORIJAT

2001 – osnivanje firme u Banjaluci
2002 – početak saradnje sa njemačkom kompanijom Bosch&sohn Gmbh
2004 – potpisan ekluzivni distributerski ugovor sa italijansko-holadnskom gruapcijom Esaote,
2005 – početak saradnje sa njemačkom kompanijom Pari Gmbh
2006 – instalacija Eeg aparata i početak saradnje sa italijanskom kompanijom Ates/Ebneuro
2008 – potpisan ekskluzivni ugovor sa njemačkom kompanijom Rudolf gmbh
2010 – organizacija međunarodne konferencije o kardiovaskularnoj ehografiji, Banjaluka- jun 2010.
2011– prvi put u BiH organizujemo 3d/4d školu ultrazvuka u ob/gin, Banjaluka-maj 2011
2012 – organizacija IRCBL 2012 “savremene dijagnostičke i interventne procedure uz pomoć ultrazvuka”, Banjaluka-maj 2012.
2013 – u saradnji sa KC Banjaluka organizovan je meðunarodni seminar iz oblasti minimalno invazivne hirurgije sa temom “laparoskopske intervencije u ginekologiji ” – septembar 2013.
2015 – udruženje ginekologa i opstetričara RS i bawariamed d.o.o. organizuju školu ultrazvuka u ginekologiji i akušerstvu „ prim Petar Ristić“
2017 – bawariamed doo, u saradnji sa Udruženjem roditelja pacijenata oboljelih od cistične fibroze RS organizuje edukativni kurs „primjena inhalacione terapija sa pari inhalatorima”

Za sve proizvode iz našeg programa dajemo garanciju propisanu zakonom, a za sve isporučene aparate obezbjeđuemo adekvatnu instalaciju, servis i edukaciju!